Genoeg vir 6.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
- 1,8 kg hoender
- 60 ml (¼ k) olyfolie
- 15 ml (1 e) fyn gekapte knoffel
- 15 ml (1 e) gerookte paprika
- hand vol tiemie, fyn gekap
- 3 klein rooi brandrissies, fyn gekap
- 30 ml (2 e) rooiwynasyn
- 5 ml (1 t) sout
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Metode
- Werk op ’n skoon werkvlak.
- Sny die borsbeen van die hoender uit. Draai die hoender om en druk dit met die palm van jou hand plat tot die karkas heeltemal oopgevlek is.
- Meng die olyfolie, knoffel, gerookte paprika, tiemie, brandrissie, rooiwynasyn en sout.
- Smeer die hoender met die marinade en laat dit vir 4 uur marineer.
- Maak ’n vuur tot jy genoeg matige kole het. Skuif die kole eenkant toe en braai die hoender oor die indirekte hitte vir 1 uur en 20 min.
- Draai die hoender elke 20 min. om en rooster tot goudkleurig en gaar.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.