Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender
Haar resepteboek Marinda se koskas bevat resepte vir lipleklekker kos wat jy in ’n japtrap kan berei sonder fieterjasies of vreemde bestanddele. Die resepte is in eenvoudige taal geskryf vir elke dag se gebruik, vir elke kosliefhebber.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1 gaar hoender, ontbeen en gevlok
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1 groot pak kaas-en-uie-aartappelskyfies, gekrummel
250 ml gaar rys
2 pakkies hoendersoppoeier
850 ml melk
125 ml mayonnaise
Lees ook: Spek-en-eier-pasta
1. Voorverhit oond tot 180ᵒC.
2. Meng hoender, helfte van skyfies en rys en skep in oondbak.
3. Meng soppoeier, melk en mayonnaise en giet oor hoender. Strooi orige fyn skyfies bo-oor.
4. Bak vir 30 minute tot gaar. Sit met slaai voor.
Marinda se koskas omslag
Marinda Engelbrecht is ’n voorslag in die kombuis en hou nie van vaal kos nie, selfs afval moet met ’n bietjie kleur voorgesit word.
Lees ook: Heel gebraaide hoender
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.