Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 g botter
• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1 ui, fyn gekap
• 3 knoffelhuisies, fyn gekap
• 2 rooi brandrissies, fyn gekap
• sout en gemaalde swartpeper
• 900 g / 1 kg lamslewer, opgesny in dik skywe
• 60 ml (¼ k) sjerrie (medium cream)
• 250 ml (1 k) room
• hand vol pietersielie, gekap
1 Verhit die botter en olyfolie oor ’n hoë hitte in ’n pan.
2 Braai die ui, knoffel en brandrissies vir 2 min. daarin.
3 Voeg die lewer by en geur met sout en swartpeper. Braai vir 3-5 min. of tot amper gaar.
4 Voeg die sjerrie by en laat prut vir 1 min. Voeg die room by en laat prut vir nog 2-3 min. of totdat die room effens afgekook het.
5 Trek van die hitte af en sit voor met vars pietersielie en Franse brood om deur die sous te trek.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.