kategorieë: VegetariesKosSomerkos

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous inligting en foto verskaf deur KNORR. {Promosie}

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

Roomspinasie met geroosterde okkerneute en ’n jogurt-en-kruie-sous

Bedien 4-6

Tyd: 40 minute

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Bestanddele

  • 1 ui, geskil en fyngekap
  • 2 knoffelhuisies, geskil en fyngekap
  • 400 g baba spinasie
  • 1 cup/250 ml room
  • 45ml Knorr Yoghurt and Herb-slaaisous
  • 100g okkerneute, gerooster
  • Ontpitte groen olywe, om te bedien
  • Sout en peper na smaak

Metode

  1. In ’n groot kastrol, sauté die ui tot deurskynend. Gooi die knoffel by en roer die mengsel met ’n houtlepel. Draai die hitte hoër en voeg die spinasie, twee handevol op ’n slag, by die uie en roer deurgans. Sodra die eerste spinasie verwelk, voeg die res van die spinasie by. Kook die spinasie vining teen ’n hoë hitte sodat dit nie watering word nie.
  2. Sodra al die spinasie gekook is, voeg die room en Knorr Garlic and Herb-slaaisous by. Roer deeglik deur en geur na smaak.
  3. Bedien met die geroosterde okkerneute en groen olywe oorgesprinkel.

Knorr-bobaaswenk

Maak jou eie hoendersosaties deur blokkies hoenderborsies, rooi soetrissieskyfies en lourierblare op sosatiestokkies te ryg. Braai of rooster in die oond en bedien bestryk met Knorr Garlic and Herb-slaaisous. Sit voor met ekstra sous na smaak.

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Klein maar kragtig: Jou skildklier kan jou liggaam behoorlik deurmekaarkrap

Deur Christa Swanepoel   “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…

1 day Gelede

Bou jy of breek jy jou kind se selfbeeld?

Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…

1 day Gelede

Die beste tamatiesous

Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…

1 day Gelede

Twee blitsidees met koejawels

Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…

1 day Gelede

‘Die Kwiksilwers’ is hier – maak reg vir ’n film-avontuur soos geen ander nie!

Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…

1 day Gelede

Gure voorspellings vir ‘Suidooster’ – en die Kaapse Dokter speel met niemand nie!

  Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.