– Resep deur Vickie de Beer. Foto: Neville Lockhart
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Espresso-kolwyntjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Vervang een eetlepel kakao van die resep regs deur ’n eetlepel sterk kitskoffiepoeier.
Versiering: Verhit 250 ml (1 k) strooisuiker, 60 ml (1/3 k) water, 3 ml kremetart en 30 ml (2 e) kitskoffie en roer tot die suiker opgelos is. Laat kook, verlaag die hitte en laat vir 3 min. prut. Klits drie eierwitte tot sagte punte. Voeg die stroop in ’n dun straaltjie by terwyl jy deurentyd klits. Klits tot dik en blink. Skep op die kolwyntjies. Strooi kakao oor.
Lemoen-en-sjokolade-kolwyntjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Voeg die gerasperde skil van een lemoen by die beslag en gebruik avokado-olie met suurlemoen in die beslag.
Versiering: Verhit 250 ml (1 k) strooisuiker, 60 ml (1/3 k) lemoensap, gerasperde skil van 1 lemoen, 3 ml kremetart en 30 ml (2 e) lemoenlikeur en roer tot die suiker opgelos is. Bring tot kookpunt, verlaag die hitte en laat vir 3 min. prut. Klits drie eierwitte tot sagte punte. Voeg die stroop in ’n dun straaltjie by terwyl jy deurentyd klits. Klits tot dik en blink. Skep op die kolwyntjies.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.