Genoeg vir 6-8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 4 rooi soetrissies, middeldeur gesny en pitte verwyder
• 30 ml (2 e) olyfolie
• sout en gemaalde swartpeper
• 250 g halloumikaas, in 4 cm plat vingers
• 100 g chorizo, oorlangs in dun skyfies gesny
• ’n hand vol basiliekruidblare
Voorverhit die oond tot 200 °C.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 Rooster die soetrissies in die oond. Doen dit so: klik hier
2 Laat lê die soetrissies plat op ’n skoon werkvlak.
3 Sit ’n skyfie halloumi in die middel van elke soetrissie gevolg deur twee skyfies chorizo. Rol toe en steek met ’n tandestokkie vas. Sit terug in die oond tot die kaas begin smelt.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.