Deur CRPhotographic
• 30 ml (2 e) bruinsuiker
• 280 g (1 k) sout
• 30 ml (2 e) heel koljandersaad, liggies gerooster
• 2 kg heel skaaprib
• 30 ml olyfolie
1 Vryf die gemengde, droë bestanddele in die skaaprib in.
2 Sit die vleis in ’n plastiekskottel en hou oornag in die yskas.
3 Hang die vleis vir ’n dag op ’n koel plek tot dit droog is.
4 Sit die heel rib in ’n groot kastrol, bedek met water en laat vir 2 uur stadig kook tot die vleis sag is.
5 Voorverhit die oond tot 200 °C.
6 Smeer die ribbetjie met olyfolie en rooster vir 10-15 min. in ’n groot oondpan tot goudbruin.
7 Haal uit en sny in stukkies.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.