Resep deur Rediscover Dairy
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
BESTANDELE:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
METODE:
Voeg die spinasieblare, appel, gemmer, bevrore mango en volroomjogurt in ‘n hoë-aangedrewe menger.
Meng al die bestandele tot mooi glad. Jy kan ‘n klein hoeveelheid water of melk byvoeg om dit net aan die gang te kry.
Gooi jou Gladde Jantjie in ‘n papbakkie en versier die bokant met enigiets waarvoor jy lus voel, soos byvoorbeeld geroosterde neute, sade en rosyne en ‘n blerts volroomjogurt.
Strooi dan ‘n bietjie kaneel oor vir ekstra oemf.
Voedingsinligting:
Nutriënte | Porsiegroote – 350g |
Proteïene | 19.5 g |
Sink | 2.77 mg |
Jodium | 135 mg |
Foliensuur | 92.6 µg |
Kalsium | 475 µg |
Nie almal is geseënd met lang wimpers óf weet hoe om vals wimpers aan te…
Hou jy van hoemoes? Dan sal 13 Mei vir jou ’n belangrike datum wees. Dié…
Waar pyn jou maag? Die presiese plek waar jy die pyn ervaar, kan aandui wat…
In ons moderne wêreld, waar die uiterlike voorkoms blyk om al hoe belangriker te word,…
Hierdie webwerf gebruik koekies.