Ingredients
- 4 stokvisfilette, sonder vel
- 30 ml (2 e) Thai-groenkerrie-pasta
- 180 ml (3/4 k) koeskoes
- 2 sitroengrasstingels (lemon grass), in die lengte middeldeur gesny
- Sous
- 3 knoffelhuisies, fyn gekap
- 5 cm gemmer, gerasper
- 1 groen brandrissie, fyn gekap
- 15 ml (1 e) sojasous
- 5 ml (1 t) sesamolie
- 5 ml (1 t) vissous
- 5 ml (1 t) heuning
- 15 ml (1 e) lemmetjiesap
- 250 ml (1 k) klapperroom
- 50 g kasjoeneute, liggies gerooster
- 30 ml (2 e) sesamsaad
- 250 g ertjies
- 250 g fyn groenboontjies
- 250 g mangetout
- 250 g broccolini
- 1 middelslag-baksakkie
Instructions
Voorverhit die oond tot 200 °C.
- Vryf die groenkerriepasta oor die vis en geur met sout.
- Sit die baksakkie in ’n oondpan, gooi die koeskoes daarin en sit die vis op die koeskoes. Voeg die sitroengras by.
- Meng die sousbestanddele in ’n bakkie en gooi oor die vis en koeskoes.
- Strooi die sesamsaad en neute en groente oor die vis.
- Geur met sout en knoop die sakkie toe. Bak vir 15 min.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.