Vulsel: Laag 1
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }1. Meng 125 g roomkaas, 300 g gerasperde mozzarella en 125 ml basiliekruidpesto.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Laag 2
2. Maak ’n 410 g-blik Mexikaans gegeurde tamaties oop en meng 300 g kleiner gesnyde tamaties daardeur.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Maak so
3. Skeur ’n groot stuk foelie af (waarop die lae gepak gaan word). Los genoeg spasie sodat die foelie oor die broodjie gevou kan word.
4. Skep ’n laag van die tamatiemengsel op ’n tortilla. Sit ’n ander tortilla bo-op neer.
5. Smeer met die roomkaasmengsel. Herhaal die lae tot al die bestanddele gebruik is.
6. Eindig met ’n tortilla.
7. Vou die foelie toe en braai vir 30 min. oor matige kole, of tot die kaas gesmelt is.
Opdiening
8. Sit voor met ’n hand vol vars koljander- en kruisementblare.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.