Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }4 patats
sout en gemaalde swartpeper
30 ml (2 e) olyfolie
Sous
3 knoffelhuisies, gekneus
5 cm gemmer, fyn gerasper
125 ml (½ k) sojasous
125 ml (½ k) heuning
1,5 kg gerookte varkribbetjies
Voorverhit die oond tot 180 °C.
1 Was die patats en sny in kwarte. Pak in ’n groot oondpan, sprinkel olyfolie oor en geur met sout. Bak vir 15 min. en haal uit die oond.
2 Meng intussen al die sousbestanddele en meng deur die ribbetjies – laat lê die ribbes in die sous vir ’n paar minute. Skuif die patats eenkant toe en pak die ribbetjies op die ander kant van die oondpan.
3 Bak vir 20 min. saam met die patats tot goudbruin en taai. Sit voor met klam lappies vir taai vingers.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.