Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }500 g wortels, geskil
30 ml (2 e) botter
15 ml (1 e) heuning
45 ml (3 e) pietersielie, gekap
sout en gemaalde swartpeper
1 Sny die wortels met ’n groenteskiller in linte. Blansjeer vir 30 sekondes in kookwater. Dreineer en skep in ’n opdienbak.
2 Smelt die botter en heuning saam in die mikrogolf. Skep oor die wortels, voeg die pietersielie by en meng saam. Geur na smaak. Sit dadelik voor.
Nog idees
– Jy kan ook zucchinis in linte sny en saam met die wortels blansjeer.
– Voeg die uitgedrukte sap en gerasperde skil van 1 lemoen by vir ’n lekker variasie.
– As jou tyd knap is, kan jy gerus klaar geskilde babaworteltjies koop en op presies dieselfde wyse gaarmaak.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.