Sedert die “landbourevolusie” in die 1950’s het ons toegang tot koolhidrate konstant en oorweldigend geword. Supermarkte bevat rye vol lekkers, koekies, soutbeskuitjies, graankosse, rys en pasta. Die keuses is eindeloos. Dit was nie altyd die geval nie. Tog is dit nie bloot die beskikbaarheid van hierdie kossoorte wat die manier waarop ons eet, verander het nie. Daar was beduidende veranderinge in kosproduksie en dieetriglyne wat ’n wêreldwye vetsugepidemie veroorsaak het.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Probeer gerus Vickie se Beenmurg-en-vleis-kragsop. “Ek kook elke Saterdag ’n groot pot van die sop. Die bene in beensop bevat gelatien wat jou maagwand beskerm en herstel.” Klik hier vir die resep.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Beenmurg-en-vleis-kragsop
Vickie de Beer se jongste kookboek, My Low Carb Kombuis, is beskikbaar deur Quivertree, teen R295.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.