Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 500 ml (2 k) amandelmeel
• knypie sout
• 2,5 ml (½ t) bakpoeier
• 2,5 ml (½ t) kaneel
• 4 eiers
• 10 ml (2 t) xylitol
• 125 ml (½ k) jogurt
• botter vir braai
1 Meng al die droë bestanddele in ’n groot mengbak.
2 Klits die eiers, xylitol en jogurt saam. Meng die droë bestanddele by die nat bestanddele en meng goed.
3 Verhit die botter in ’n kleefwerende pan oor matige hitte.
4 Skep groot eetlepels vol van die mengsel in die pan (braai so 3-4 op ’n slag) en braai vir 3-5 min. of tot borrels aan die bokant verskyn.
5 Draai om en braai vir nog 2 min. of tot goudbruin.
6 Sit met vars bessies en room voor.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.