Lindy Kriek
Avo-toebroodjies: Die nuwe “toebroodjie” deur Vickie de Beer. Foto: Charles Russel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Die nuwe ‘toebroodjie’
Avokado-liefhebbers is gaande oor dié nuwe gier. Avokado’s word in die plek van brood gebruik om jou gunsteling-toebroodjie net nóg lekkerder te maak. Dis boonop baie heilsaam. Dié gier het in Amsterdam by The Avocado Show-restaurant posgevat en vinnig wêreldwyd gewild geword.
Probeer hierdie Avo-toebroodjie:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }1 avokado, geskil en middeldeur gesny.
Pak lappies gerookte salm, bokmelkkaas en kruie-blaartjies op die onderste helfte.
Sit die ander helfte bo-op.
Sprinkel suurlemoensap oor, gevolg deur ’n paar sesamsaadjies en siedaar! ’n heilsame, smullekker avobroodjie.
Lees ook: Smullekker halloumi-en-groenteburger
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.