genoeg vir 6 dun middelslag-pizzas of 4 dikker middelslag-pizzas
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6-8 klein pizzas
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }1 basiese pizzadeeg (resep bo)
250 g botterskorsieblokke
olyfolie om oor te sprinkel
sout en gemaalde swartpeper
5-10 ml gekapte brandrissie (meer as jy van brand hou), gemeng
met 30 ml (2 e) olyfolie
150 g gorgonzola, ruweg gekrummel
250 g blokkiesspek, bros gebraai
hand vol roketblare
Voorverhit die oond tot 220 °C. Verhit ’n bakplaat in die oond.
1 Sit die botterskorsie op ’n ander bakplaat, sprinkel die olyfolie oor en geur na smaak. Rooster vir sowat 15 min. tot gaar.
2 Verdeel die deeg in 8 balle en rol elk op ’n meelbestrooide werkvlak uit.
3 Bak een pizza op ’n slag op die warm bakplaat en bak vir 5 min. tot amper gaar. Haal uit.
4 Smeer die halfgaar pizza met die brandrissieolie en sit die botterskorsie, kaas en spek bo-op. Bak tot goudbruin en gaar. Herhaal met die res van die deeg. Sit voor met roketblare bo-op.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.