Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }2 rooi beetknolle, geskil en in blokkies gesny
750 ml (3 k) tuisgemaakte hoenderaftreksel
30 g botter
1 ui, fyn gekap
2 knoffelhuisies, fyn gekap
150 g risotto-rys
60 ml (¼ k) witwyn
50 g parmesaan, gerasper
125 g crème fraîche
1 Bring die beet en hoenderaftreksel in ’n groot kastrol tot kookpunt en kook vir 20 min. of tot die beet sag is. Verwerk in ’n voedselverwerker tot glad.
2 Smelt die botter in ’n groot pan oor matige hitte. Braai die ui en knoffel vir 5 min. of tot sag.
3 Voeg die rys by en braai vir 2 min. Voeg die wyn by en braai vir nog 2 min.
4 Gooi die hoenderaftreksel (met die beet) bietjie vir bietjie by die rys, sowat 80 ml op ’n slag. Roer deurentyd – dit duur sowat 20 min. – of tot die risotto al die aftreksel geabsorbeer het maar steeds al dente en nie pap is nie.
5 Strooi die parmesaan oor en sit voor met skeppies crème fraîche en swartpeper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.