Caesar-slaai met ’n kinkel Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Romerige slaaisous 125 ml (½ k) crème fraîche 5 ml (1 t) fyngekapte knoffel 5 ml (1 t) Dijon-mosterd 5 ml (1 t) heuning 2 ansjovisfilette 30 ml (2 e) appelasyn 15 ml (1 e) parmesaan, fyn gerasper 60 ml (¼ k) olyfolie 4-6 hoendereiers Slaaibestanddele 1 kg baba-aartappels, gekook en geskil 125 ml (½ k) basiliekruidpesto 5 babamurgpampoene, in linte gesny 2-3 repies dikspek, brosgebraai ’n hand vol roketblare Instructions 1 Meng al die bestanddele vir die sous en hou eenkant. 2 Sit die eiers versigtig in ’n kleinkastrol met kookwater en kook vir presies 2 min. Dreineer en bedek met koue water. 3 Dop af wanneer afgekoel. Hou eenkant. 4 Meng die pesto deur die warm baba-aartappels. 5 Pak die res van die slaai bestanddele op ’n bord. Voeg die aartappels by. Breek die eiers oor die slaai oop en sit met die slaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar