Rooiwyn saam met rooivleis en witwyn saam met witvleis – dis mos hoe ons geleer is. Maar met die beskikbaarheid van ’n groter verskeidenheid bestanddele en kookstyle is dié eenvoudige benadering tot kos-en-wyn-kombinasies nie meer so van pas nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Ons het by die kenners gaan kers opsteek en van vandeesmaand gaan rooi rose in samewerking met die Insitute of Culinary Arts goeie kos-en-wyn-pasmaats op die proef stel. Wyn saam met lamsvleis Jong, geroosterde lamsvleis verskil in tekstuur en is meer subtiel in geur as ouer lamsvleis wat miskien lank en stadig in ’n bredie gestowe is. Kies eerder ’n ligter, vrugtige wyn om by die geroosterde lamsvleis te pas. Lamsvleis word gereeld met kruisementsous voorgesit, maar onthou dat ’n sterk kruisementsmaak die meeste wyne sal oorheers. ’n Versnit met shiraz of ’n merlot werk goed saam met jong, geroosterde lamsvleis en ’n meer volronde bordeaux sal beter werk by ’n lamsvleisbredie Hoekom werk dit?
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Merlot se vrugtige, spesery-ondertone en parfuumagtige neus is goeie pasmaats vir die spesery-en-kruiegeure in die lamsvleis. Merlot het ’n kenmerkende droplekker-ondertoon en daarom pas die vinkel in die mayonnaise so goed daarby.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.