Het jý al onder die betowering van Thaise kos geval? Wêreldwyd is mense gek na die heerlike geurkombinasies met vars groente en kruie en ander gesonde bestanddele wat dikwels klappermelk, sitroengras (lemon grass) en galangal (‘n soort gemmer) insluit.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die week van 4 tot 10 Augustus is dit Thailand Restaurant Week: die ideale tyd om eg Thais te eet. Die Departement van Internasionale Handelsbevordering Thailand (DITP) ken al jare lank ‘n “Thai Select”-sertifikaat toe aan elke restaurant in Suid-Afrika wat outentieke Thaise kookkuns bedien. Dekor en diens speel ook ‘n rol. Die hoogste lof word ingeoes deur restaurante en kitskosplekke wat met die Thai Select Premium-sertifikaat bekroon word; hier kan jy ‘n vyfster-ervaring verwag.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Gedurende Thailand Restaurant Week kan jy by enige Thai Select Restaurant ‘n vakansie na Thailand wen, geborg deur die DITP, Thai Airways, Tourism Authority of Thailand en Thompsons Holidays.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.