Recipe: Vicky de Beer. Image Lee Schwagele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Thai Peanut Butter Sauce
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Mix ½ cup (125 ml) peanut butter, ½ cup (125 ml) coconut milk, ¼ cup (60 ml) soy sauce, 2 tbsp. (10 ml) chopped garlic, 2 t (10 ml) chopped ginger, 2 t (10 ml) chopped chili, 2 tbsp. (30 ml) honey and the grated rind and juice of one lemon. Taste with salt and pepper.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Wraps
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.