* Sien die artikel “Ek kom klaar sonder …” op bl. 42 van ons Februarie-uitgawe.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Rou ertjieslaairesep
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }3 sagte dadels
1 suurlemoen
2 ryp avokadopere
250 g gevriesde baba-ertjies
1 teelepel rou appelasyn
1 teelepel borrie
Metode:
– Sny die dadels in klein stukkies en week oornag in die uitgedrukte suurlemoensap.
– Druk die avokadopeerweefsel fyn saam met die dadelmengsel.
– Gooi die res van die bestanddele by en meng.
– Geniet op rou vlassaad of soortgelyke kraakbeskuitjies.
Let wel – die slaai het ’n “tieng” as die ertjies gevries bygevoeg word.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.