Lee Schwagele/CRPhotographic
Geen-knie focaccia met vye en bokmelkkaas. Deur Vickie de Beer. Foto: Lee Schwagele/CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Genoeg vir 6 – 8
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Voorafgisting
Begin reeds die vorige dag met die brood. Begin met die voorafgisting (poolish). Die mengsel word die dag voor die tyd al gemaak en verseker dat die focaccia geurig en gisagtig smaak.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.