kategorieë: Kos

Geskroeide biefslaai

Genoeg vir 4

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

30 ml (2 e) sagte bruinsuiker
5 ml (1 t) Chinese Five-spice of AllSpice
5 ml (1 t) Maldon- of gewone sout
3 ml (½ t) gemaald eswartpeper
500 g lendeskyf (sirloin steak)
2 handevol roketblare
1 mango, geskil en in skywe gesny
(of gebruik papaja)
2 sprietuie, oorlangs dun gesny

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1. Meng die suiker, Five-spice, sout en peper en vryf oor die steak.
2. Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte. Skroei die steak vir 4 min. aan elke kant tot bruin. Laat rus vir 5 min. en sny in dun repies.
3. Meng die vleisrepies, roketblare, mango en sprietuie en bedien.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose
Tags: biefslaai

Onlangse plasings

Geniet serums met African Extracts-rooibosvelsorg wat jou vel red

Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…

13 hours Gelede

Juanita du Plessis is terug met ‘n nuwe enkelsnit op haar verjaardag!

Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…

18 hours Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met die musiekgroep Posduif oor hul nuwe album

Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…

20 hours Gelede

10 redes waarom jy die Mei-uitgawe van rooi rose móét lees!

Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika-  …

22 hours Gelede

Hoe om jou wit tekkies te was

Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…

1 day Gelede

As die onheil jou tref

Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…

1 day Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.