Die Knorr Naturally Tasty-reeks word van die beste bestanddele gemaak en gaan deur die tradisionele droogmaakproses sodat alle natuurlike geure vasgevang word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }1 Braai die maalvleis in ’n pan tot bruin.
2 Voeg die Chilli Con Carne-poeier, tamaties, nierboontjies en water by. Verhit tot kookpunt en roer deurentyd.
3 Verlaag die hitte, plaas ’n deksel op en laat prut vir 15-20 minute. Roer deurentyd.
4 Kook intussen die rys volgens die aanwysings op die pakkie.
5 Sit die Chilli con carne met die rys voor.
Die reeks is beskikbaar by uitgesoekte Pick n Pay-winkels.
Vir nog natuurlike en heerlike resepte, besoek whatsfordinner.co.za
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.