Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
38 ml (2½ e) poeiergelatien 375 ml (1½ k) geblikte pynappelblokkies 500 ml (2 k) water 125 ml (½ k) suiker 375 ml (1½ k) gaar ertjies 250 ml (1 k) fyn gekapte seldery sout en gemaalde swartpeper 30 ml (2 e) asyn 2 hardgekookte eiers, afgedop Spoel ’n 2 liter-ringvorm met koue water uit. Gooi 60 ml (¼ k) water oor die gelatien en laat spons vir 5 min. Kook die pynappel, water en suiker vir 5 min. Haal van die hitte af en roer die gesponste gelatien by tot opgelos. Laat afkoel. Meng die ertjies, seldery en asyn deur die pynappel. Geur na smaak. Sny die eiers in ringe en pak onder in die vorm. Skep die res van die mengsel versigtig bo-op sodat die eiers onder bly. Laat stol vir 3 uur of oornag. Keer op ’n dienbord uit. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar