Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Ingredients 1 (750 g) varkfilet 30 ml (2 e) kerriepoeier 30 ml (2 e) olie 1 appel, in dun skyfies gesny 2 stingels seldery, oorlangs in skyfies gesny 2 komkommers, in dun sirkels gesny 6 sprietuie, oorlangs gesny ’n hand vol pietersielie 1 avokado, in dun skyfies gesny 50 g kasjoeneute, gerooster Voorverhit die oond tot 200 °C. Jogurtslaaisous 60 ml (¼ k) basiese slaaisous 200 ml ongegeurde jogurt sout en gemaalde swartpeper 1 knoffelhuisie, fyn gekap Meng alles en sit voor met die slaai. Instructions Smeer die varkfilet met kerriepoeier en geur met sout en peper. Verhit die olie in ’n pan en braai die filet vir 5-7 min. aan alle kante tot goudbruin. Rooster die vleis vir 10 min. tot gaar, maar nog sappig. Laat vir 5 min. rus. Meng die appel, seldery, komkommer, sprietuie, pietersielie, avokado en kasjoeneute. Sny die filet in dun skywe en meng met die res van die slaai. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar