Brandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van branderige kos nie, maar vir dié mense wat doen, sal hierdie resep ’n wonderlike toevoeging tot jou gunstelingsop, -roerbraai, -noedels, en meer maak!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
TikTok-verbruiker @christieathome deel haar resep vir Chinese brandrissie-olie:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
@christieathome Easy Homemade Chinese Chili Oil. Visit profile for recipe links 📝 #dinnerrecipe #recipes #easyrecipes #goodfood #foodie #chilioilrecipe #chilioil ♬ Night Drive – Elijah Lee
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
375 ml (1½ k) Sichuan-brandrissievlokkies
3 knoffelhuisies, fyngemaak
625 ml (2½ k) avokado-olie of ’n neutrale olie
2 ml (¼ t) Sichuan-peper (poeier)
15 ml (1 e) sout
4 gemmerskyfies
1 klein bruin-ui, in kwarte gesny
4 steranys
2 lourierblare
1 kaneelstokkie
5 naeltjies
1. Voeg brandrissievlokkies, knoffel, peper en sout in hittebestande bak.
2. Voeg olie in pot op stoofplaat op lae hitte.
3. Voeg 1 ui kwart, gemmer, steranys, kaneel, lourierblare en naeltjies by olie en meng.
4. Laat prut in olie vir 20 minute op lae hitte.
5. Verwyder en gooi kruie weg.
6. Skink warm olie oor brandrissiemengsel in hittebestande bak en roer onmiddellik sodat dit nie brand nie.
7. Laat dit afkoel en hou in ’n fles wat dig kan toemaak. Stoor vir maksimum 2 maande.
Lees ook: Gebakte vispannekoekies met ’n geurige kaassousBrandrissies is nie in almal se smaak nie en nie almal se palet hou van branderige kos nie, maar vir dié mense wat doen, sal hierdie resep ’n wonderlike toevoeging tot jou gunstelingsop, -roerbraai, -noedels, en meer maak!
TikTok-verbruiker @christieathome deel haar resep vir Chinese brandrissie-olie:
375 ml (1½ k) Sichuan-brandrissievlokkies
3 knoffelhuisies, fyngemaak
625 ml (2½ k) avokado-olie of ’n neutrale olie
2 ml (¼ t) Sichuan-peper (poeier)
15 ml (1 e) sout
4 gemmerskyfies
1 klein bruin-ui, in kwarte gesny
4 steranys
2 lourierblare
1 kaneelstokkie
5 naeltjies
1. Voeg brandrissievlokkies, knoffel, peper en sout in hittebestande bak.
2. Voeg olie in pot op stoofplaat op lae hitte.
3. Voeg 1 ui kwart, gemmer, steranys, kaneel, lourierblare en naeltjies by olie en meng.
4. Laat prut in olie vir 20 minute op lae hitte.
5. Verwyder en gooi kruie weg.
6. Skink warm olie oor brandrissiemengsel in hittebestande bak en roer onmiddellik sodat dit nie brand nie.
7. Laat dit afkoel en hou in ’n fles wat dig kan toemaak. Stoor vir maksimum 2 maande.
Jy kan dalk dink Deoudoné van der Merwe se TV-loopbaan het laas jaar met ’n…
Verruklike winterpizza met gekaramelliseerde uitjies, crème fraîche, orego en tiemie. Resep deur Vickie de Beer
Deur Maryke Roberts. Foto’s: Clifford Roberts en verskaf. The Mentors Limited Edition Tempranillo 2021 is…
Die aarde het ’n jaar nodig om een keer om die son te beweeg. In…
Deur Christa Swanepoel Oogsorg begin reeds van geboorte af. Pas ná geboorte moet ’n pediater…
Hierdie webwerf gebruik koekies.