'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
½ k pêrelgort
2 e olyfolie
800 g lamskenkels
1 ui, dun gesny
2 selderystingels, gekap
2 wortels, grofgesny
1 rooirissie, ontpit en gekap
4 knoffelhuisies, fyngekap
2 t vinkelsaad
1 t gerookte paprika
2 vars lourierblare
⅓ k tamatiepasta
400 g-blik gekapte tamaties
3 k beesvleisaftreksel
2 e pietersielieblare, gekap
⅓ k parmesaankaas, gerasper
roketblare, om voor te sit
Wenk
Gebruik lamskenkels wat op die Franse manier gesny is. Dit is wanneer die bene se boonste gedeeltes’n bietjie gesny en geskraap is, terwyl die vleis self van enige oortollige vet en sening verwyder is. Skenkels soek ‘n lang kooktyd om die beste geur na vore te bring.
Hooffoto: Aremediasyndication.com.au/magazinefeatures.co.za
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.