Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 750 ml (3 k) broodkrummels
• 250 ml (1 k) gesplinterde amandels, gekap
• 250 ml (1 k) pecorinokaas, fyn gerasper
• 60 ml (¼ k) kappertjiesaad, gekap
• 200 g sardiens, oopgevlek en grate verwyder
• 80 ml (1⁄3 k) koekmeel
• 2 eiers, liggies geklits
• 30 ml (2 e) olyfolie
1 Meng die broodkrummels, amandels, pecorino en kappertjiesaad in ’n vlak mengbak.
2 Gooi die meel en eiers in afsonderlike vlak bakkies.
3 Rol die sardiens in die meel en skud die oortollige meel af. Doop dan in die eier en laat die oortollige eier afdrup.
4 Rol die sardiens in die krummelmengsel.
5 Verhit die olie in ’n groot pan oor hoë hitte.
6 Braai die sardiens daarin vir 1-2 min. aan elke kant, of tot goudbruin en gaar.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.