Deur Mariette Snyman. Foto: Pixabay
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Dr. Christiane Northrup, ginekoloog en topverkoperskrywer van boeke oor vrouegesondheid en -geluk, beveel in Goddesses Never Age (Hay House, 2015) en The Wisdom of Menopause Journal (Hay House, 2007) die volgende aan indien hormoonvervangingsterapie deur ’n kundige op grond van ’n hormoonprofiel nie die gewensde uitwerking het nie.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Ek kan my lewe op ’n gereelde basis met pret en plesier verryk op minstens die volgende vyf maniere …
(#rooirosewenk: vreugdes wat jy kan sien, hoor, ruik, voel of proe, en hartverwarmende maniere om met mense, diere of die aarde te konnekteer kan jou kop aan die gang kry.)
Volg die 80/20 reël: minstens 80% van wat jy eet moet natuurlik, heel, vars en onverwerk wees. Dink aan maer proteïne, gesonde omega 3-vette, baie vrugte en groente, eiers, neute en sade. Ongeveer een uit elke drie middeljarige vroue is sensitief vir gluten en moet koring vermy. Die ander 20% van jou kos kan sjokolade en, af en toe, aartappelskyfies insluit. Om jou kos goed te verteer moet jy dit met oorgawe geniet en met liefde eet – in goeie geselskap!
Dis beter om porsies te verminder as om kalorieë te tel. Fokus eenvouding daarop om kleiner hoeveelhede kos van die beste kwaliteit beskikbaar te eet. Hou jou hande soos ’n koppie voor jou. Dis die grootte van jou maag se kapasiteit. Eet niks meer as dit per maaltyd of peuselkans nie.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.