Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 60 ml (4 e) hoisin-sous 60 ml (4 e) gemmer, gerasper 30 ml (2 e) sojasous 15 ml (1 e) soet sojasous 6 knoffelhuisies, gekap gerasperde skil en sap van 1 lemoen 1 kg ontbeende varknek, in blokke gesny 4 sprietuie, op ’n skuinste gesny 30 ml (2 e) geroosterde sesamsaad 125 ml (½ k) vars koljander, fyngekap Instructions Meng die hoisin-sous, gemmer, sojasous, soet sojasous, knoffel en lemoenskil en -sap in ’n glasbak. Sit die varkvleis in die marinade en bedek goed. Laat oornag in die yskas rus. Verdeel die varkvleis tussen 4 sosatiestokkies. Braai vir 30-35 min. of tot deurgaar oor matige kole. Smeer deurentyd met die sous. '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar