Outydse Toskaanse teekoekies
Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
- 900 g koekmeel
- 5 ml koeksoda
- 15 ml bakpoeier
- uitgedrukte sap en gerasperde skil van 1 suurlemoen
- 450 g suiker
- 4 eiers, geklits
- 500 g ricotta
- 230 g sagte botter
- sif 10 ml fyn kaneel en 250 g versiersuiker saam in ’n bak
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
- Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Smeer ’n groot bakplaat met botter en sit eenkant.
- Sif die meel, koeksoda en bakpoeier saam in ’n groot mengbak.
- Meng die suurlemoensap en -skil, suiker, eiers, ricotta en botter.
- Meng by die droë bestanddele in tot ’n werkbare deeg vorm.
- Knyp appelkoosgrootte balletjies van die deeg af en rol in balletjies, pak 3 cm uit mekaar op die bakplaat en bak vir 30 min. tot goudbruin.
- Haal uit en laat effens afkoel. Rol in die versiersuiker-en-kaneel-mengsel.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.