Pampoen is ’n wenner in die wintermaande wanneer ons toustaan vir vertroostende soppe en bredies.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }– Die veelsydige vrug (ja, dis nie ’n groente nie) se goudgeel vlees kan gekook, gestoom, gebak of gerooster word en in pastei, kerrie, sop en selfs in brood, koek of ander gebak gebruik word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }– Vul pampoene met ’n heerlike mengsel van bruinrys en neute, of gebruik pampoen as ’n vulsel vir pasta soos ravioli en gnocci.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }– Onryp pampoen kan op dieselfde manier as murgpampoentjies geëet word.
– Geroosterde pampoenpitte met speserye is ’n gesonde snoephappie, of kan oor slaaie gestrooi word. Selfs pampoenblomme word geëet en in Frankryk is dit fynkos.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }– Die helder oranjegeel kleur van pampoen is ’n teken dat dit propvol betakaroteen, ’n kragtige antioksidant, is. Betakaroteen word in die liggaam omgeskakel in vitamien A wat veral ’n belangrike rol speel in goeie sig.
– Pampoen is ook ryk aan vitamien C, magnesium, kalsium en kalium.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.