Genoeg vir 6
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) olyfolie
• 1,6 kg hoender
• sout en swartpeper
• 120 g Dijon-mosterd
• 250 ml (1 k) volroommelk
• 250 ml (1 k) tuisgemaakte jogurt
• 250 ml (1 k) hoenderaftreksel
• 5 ml (1 t) vinkelsaad
• 6 takkies tiemie
• 4 lourierblare
• 6 piekeluitjies, geskil
1 Verhit die oond tot 200 °C.
2 Geur die hoender met sout en swartpeper en verhit die olie in ’n groot kastrol oor hoë hitte.
3 Braai die hoender vir 8-10 min. of tot goudbruin in die kastrol.
4 Meng die mosterd, melk, jogurt en aftreksel in ’n groot beker. Voeg dit saam met die vinkelsaad, tiemie en lourierblare by die hoender in die kastrol.
5 Bak vir 45 min. Voeg die piekeluitjies by en bak vir nog 30 min. of tot goudbruin.
Maak jou eie kaas en jogurt. Klik hier vir ons maklike resepte.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.