Bestanddele
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 250 ml (1 k) meel
• 250 ml (1 k) water
• 125 ml (½ k) sout
• 12,5 ml (1 e) olie
• 10 ml (2 t) kremetart (cream of tartar)
• paar druppels kleursel
Metode
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }• Gooi alles in ’n middelslag kastrol.
• Mens alles goed met ’n bolklitser tot daar geen klonte is nie.
• Roer met ’n houtlepel oor medium hitte.
• Roer vinnig soos die deeg gaar word.
• Moenie bekommerd raak as dit lyk of die deeg baie klonterig is nie, die klonte verdwyn soos wat die deeg gaar word.
• As die deeg in ’n bal bymekaar kom, is dit gaar. Verwyder van plaat en haal uit pot. Laat afkoel.
Die deeg het baie sout in en behoort lank te hou sonder om te bederf. Hou weg van troeteldiere, want die hoë soutinhoud kan gevaarlik wees as hulle die hele spul opeet!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.