Suurlemoenmeringue-tertjies
Suurlemoenmeringue-tertjies
Ingredients
- Met 500 g van die basiese koekiedeeg het ons 20 tertjies gemaak
- 1 Rol 500 g van die basiese koekiedeeg (klik hier vir resep) op ’n skoon, meelbestrooide werkvlak uit tot 5 mm dik.
- 2 Voer 12 mini-tertdoppiepannetjies met koekiedeeg uit.
- 3 Bak blind vir 10 min. by 160 °C.
- 4 Keer op ’n afkoelrak uit en laat heeltemal afkoel.
- 5 Verhit 60 ml appelkooskonfyt en verf die tertbakkies daarmee uit.
- 6 Laat heeltemal droog word.
- 7 Vul die tertjies met suurlemoensmeer en pak meringuedoppies op.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.