Genoeg vir 4
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }• 30 ml (2 e) botter
• 20 g gedroogde porcini, fyngemaal
• olyfolie
• tiemie (klein bossie)
• 3 uitjies , fyngekap
• 2 knoffelhuisies, dun gesny
• 2 bakkies gemeng wilde sampioene, gesny
• 80 ml (1/3 k) brandewyn
• 125 ml (½ k) hoenderaftreksel
• 125 ml (1/2 k) créme frâiché
• vars tiemietakkies
• ’n handvol gekapte pietersielie
• suurdeeg-brood, aan beide kante gerooster
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
1. Smelt die botter in ’n pan en voeg ‘n teelepel van gemaalde porcinipoeier by.
2. Voeg die olyfolie, tiemietakkies, uie en knoffel by, braai vir 2 min.
3. Voeg die sampioene by en braai tot dit die helfte verminder het.
4. Voeg die hoenderaftreksel by, voeg 45 ml van die crème fraîche by, geur na smaak.
5. Skep lepelsvol van die sampioene op die geroosterde brood en skep ’n ekstra skeppie créme fraîche bo-op elkeen.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Proenotas
• Skoon en vars op die neus met sterk sederhout en vanielje ondertone.
• Op die palet is ’n aantreklike kruidagtige smaak met kompleksiteit wat regoor die blomagtige en vrugtige spektrum strek.
• Die uiteindelike smaak is sag en die pragtige goud-karamel kleur is vanweë die verouderingsproses van die hout.
Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.