kategorieë: Ontspanning

5 oorspronklike Instagram-rekeninge

Pasteie

Lauren Ko, ’n amateurbakker van Seattle, bak pasteie vir die pret. Die verskil is dat sy omtrent kunswerke uit die deeg maak. Haar Instagram-rekening, lokokitchen, wys haar ingewikkelde skeppings: voor en na die bakproses. Sy het binne ’n baie kort tydjie gewild geraak so daar is nog min skeppings om na te kyk – maar ons sien uit na elke volgende foto.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write('
'); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }

Koffie-kunstenaar

Wie is nie beïndruk wanneer ’n flat white ’n hartjie of swaantjie op die melkskuim kry nie? Wel, die Suid-Koreaanse barista, Lee Kang-bin, neem hierdie vaaardigheid tot ’n heel nuwe vlak met sy sogenoemde “creamart. Sy skeppings, wat hy gewoonlik in room met voedselkleursel maak, sluit in animasiekarakters tot bekende kunswerke soos die Mona Lisa en Van Gogh se Starry Night. Die beste deel is dat hierdie skeppings werklik te koop (en te drink!) is by sy koffiewinkel in Seoul, C. Through Café.

Ongewone origami

Die Suid-Afrikaner Ross Symons, skepper van die Instagram-rekening white_onrice, het in 2014 met ’n projek begin waar hy elke dag een origami-patroon gevou het en dit op Instagram gelaai het. Dit het so gewild geraak origami-kuns nou sy voltydse werk werk is en hy span gereeld saam met bekende name vir veldtogte.

Alles in hul regte plek

Hierdie Instagram-rekening is ’n absolute plesier vir diegene wat daarvan hou as alles netjies is. Die skepper van @thingsorganizedneatly, Austin Radcliffe, laai beide sy eie werk en ander mense se beelde van netjies georganiseerde goed op Instagram. Hierdie rekening en die tumblr-blog het alreeds verskeie pryse gewen en daar is selfs ’n boek gepubliseer met die beste beelde.

Amper te mooi om te eet … net amper!

Die bakkers by die Suid-Koreaanse Atelier Soo maak die mooiste versiersuikerblomme. Hierdie skeppings lyk so realisties dat dit amper moeilik is om te glo dat dit slegs koekversiering is – en daarby is dit nog eetbaar ook!

Deel
Gepubliseer deur
Catherine Schenck

Onlangse plasings

Geniet serums met African Extracts-rooibosvelsorg wat jou vel red

Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…

1 week Gelede

Juanita du Plessis is terug met ‘n nuwe enkelsnit op haar verjaardag!

Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…

1 week Gelede

Vyf-vinnige-vrae-Vrydag met die musiekgroep Posduif oor hul nuwe album

Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…

1 week Gelede

10 redes waarom jy die Mei-uitgawe van rooi rose móét lees!

Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika-  …

1 week Gelede

Hoe om jou wit tekkies te was

Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…

1 week Gelede

As die onheil jou tref

Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…

1 week Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.