Caesar-slaai met ’n kinkel Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Romerige slaaisous 125 ml (½ k) crème fraîche 5 ml (1 t) fyngekapte knoffel 5 ml (1 t) Dijon-mosterd 5 ml (1 t) heuning 2 ansjovisfilette 30 ml (2 e) appelasyn 15 ml (1 e) parmesaan, fyn gerasper 60 ml (¼ k) olyfolie 4-6 hoendereiers Slaaibestanddele 1 kg baba-aartappels, gekook en geskil 125 ml (½ k) basiliekruidpesto 5 babamurgpampoene, in linte gesny 2-3 repies dikspek, brosgebraai ’n hand vol roketblare Instructions 1 Meng al die bestanddele vir die sous en hou eenkant. 2 Sit die eiers versigtig in ’n kleinkastrol met kookwater en kook vir presies 2 min. Dreineer en bedek met koue water. 3 Dop af wanneer afgekoel. Hou eenkant. 4 Meng die pesto deur die warm baba-aartappels. 5 Pak die res van die slaai bestanddele op ’n bord. Voeg die aartappels by. Breek die eiers oor die slaai oop en sit met die slaaisous voor.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar