1 Boil the potatoes until soft. Drain and mash roughly with a fork. Allow to cool slightly.
2 Mix the fish, bread crumbs, eggs, lemon zest, horseradish cream, coriander and dill with potatoes. Season to taste.
3 Divide the mixture into 6 balls. Roll each ball in fine breadcrumbs and flatten.
4 Melt the butter and oil in a pan over medium heat and fry for 3-4 minutes on each side until golden brown. Repeat with the rest.
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.