Lee Schwagele en Charles Russel
Deur Vickie de Beer. Foto’s deur Lee Schwagele en Charles Russel van CRPhotographic
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Kruiebotter
• 150 g botter, in blokkies gesny
• 2 t (10 ml) fyngekapte knoffel
• ’n hand vol vars tiemie, blare afgestroop
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }• ’n hand vol pietersielie
• 3-4 vars roosmaryntakkies, blare afgestroop
• gerasperde skil en sap van een suurlemoen
Hoender
• 1 groot heel plaashoender van 2-3 kg
• 1 lemoen, in kwarte gesny
• 1 appel, in blokkies opgesny
• ’n hand vol vars tiemieblare
• 150 g van die kruiebotter
• sout en gemaalde swart-peper
• 8 appels, in 2-3 cm-ringe gesny
• 10-15 heel baba-uitjies, afgeskil
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.