Foto verskaf deur kykNET
In 2017 het die kinders in Kokkedoortjie hul vaardighede met kosmaak gewys, maar binnekort is dit die jong bakkers se beurt om in Koekedoortjie te bak (en brou) en só kykNET-kykers te betower!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Koekedoortjie is die jongste weergawe van kykNET se gewilde koswerklikheidsreekse, waaronder Kokkedoor en Koekedoor ook tel, en hoewel dit dieselfde wenresep volg, is daar darem unieke bestanddele ook. Die eerste episode sal op Woensdag, 4 April om 20:00 op kykNET (kanaal 144 op DStv) uitgesaai word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }Die tien Koekedoortjies is tussen 10 en 13 jaar oud en hulle is van regoor Suid-Afrika.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }Aan die stuur van Koekedoortjie is die geliefde duo, Mari-Louis Guy en Nic van Wyk, en dis vir húlle wat daar weer weekliks beïndruk moet word.
Lees ook: Edwin Theron wen kykNET se Kokkedoortjie!
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }kykNET en die vervaardigers, Homebrew Films, het oudisies in Augustus verlede jaar regoor Suid-Afrika gehou en na ’n keuringsproses is die top-tien uit honderde inskrywings gekies.
Koekedoortjie is in dieselfde indrukwekkende ateljee as Kokkedoortjie geskiet. Dit het wel ’n bietjie van ’n gedaanteverwisseling ondergaan om dit ’n vars, maar steeds herkenbare, voorkoms te gee. Dié ateljee is by Atlantic Studios in Milnerton, waar reekse soos Suidooster en Kwêla ook vervaardig word. Daar is 13 episodes wat elk ’n halfuur lank is en Sanet Olivier is weer die regisseur – Sanet was ook verantwoordelik vir Koekedoortjie se susterreekse.
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.