– Resep deur Vickie de Beer. Foto: Johan Wilke
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Instructions
- Verf 500 g beesfilet met olyfolie.
- Maal swartpeperkorrels fyn tot jy 45 ml (3 e) het.
- Rol die filet in die peper totdat dit heeltemal bedek is.
- Geur met seesout.
- Verhit ’n riffelpan oor hoë hitte.
- Rooster die filet vir sowat 8-12 min. (draai 4 keer en rooster 2-3 min. aan elke kant).
- Haal uit die pan, laat rus vir 5 min. en sny in dun skywe.
- Dreineer intussen 1 x 400 g-blik artisjokharte en 1 x 400 g-blik piment, in kwarte gesny.
- Rangskik die artisjokke, gesnyde piment en filet op ’n groot dienbord.
- Voeg ’n hand vol sondroëtamaties en ’n hand vol vars roketblare by.
- Sit voor met parmesaankrulle.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Soos die Kaapse winter begin toesak op Ruiterbosch lyk dit of dinge wel warm…
Hierdie webwerf gebruik koekies.