Pampoenslaai met dennepitte en radicchio-slaai

Slaaisous
Dieselfde as vir die Franse boontjieslaai. Kry die resep hier

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }

Slaai
• 6-8 ongeskilde pampoenskywe, pitte uitgekrap
• 30 ml (2 e) olyfolie
• sout en gemaalde swartpeper
• ’n groot hand vol slaaiblare, soos radicchio, roket en babaspinasie
• 80 ml (¾ k) dennepitte, liggies gerooster
• 250 ml (1 k) parmesaanskaafsels

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }

1 Voorverhit die oond tot 200 °C.
2 Meng die slaaisousbestanddele en hou eenkant.
3 Pak die pampoenskywe op ’n groot bakplaat. Verf met olie en geur met sout en peper.
4 Rooster vir 30-35 min. tot sag en gekaramelliseer.
5 Pak die skywe op ’n groot bord. Skep die slaaiblare in die sekel van elke skyf.
6 Skep die slaaisous, dennepitte en parmesaan oor en sit voor.

'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Deel
Gepubliseer deur
Rooi Rose

Onlangse plasings

‘Kokkedoor’-kampioene steek R1 miljoen in die sak!

“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…

5 hours Gelede

Klein maar kragtig: Jou skildklier kan jou liggaam behoorlik deurmekaarkrap

Deur Christa Swanepoel   “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…

1 day Gelede

Bou jy of breek jy jou kind se selfbeeld?

Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…

1 day Gelede

Die beste tamatiesous

Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…

2 days Gelede

Twee blitsidees met koejawels

Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…

2 days Gelede

‘Die Kwiksilwers’ is hier – maak reg vir ’n film-avontuur soos geen ander nie!

Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…

2 days Gelede

Hierdie webwerf gebruik koekies.