Resep deur Jenny Morris vir Juicy Delicious
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Bestanddele:
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
250 ml (1 k) koekmeel, geif
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }125 ml (½ k) suiker
10 ml (2 t) bakpoeier
knippie sout
100 ml botter, gesmelt
125 ml (½ k) warm melk
5 ml (1 t) vanieljegeursel
2 eiers geklop
15 ml (1 e) lemoenskil
600 g pruime, ontpit en gesny, in 1 e heuning
Metode:
Voorverhit oond tot 180 °C
· Plaas meel, suiker, bakpoeier en sout in mengbak en roer saam.
· Klits botter, melk en vanielje saam in ander bak en klits laastens eiers en lemoenskil by.
· Roer meelmengsel met melkmengsel.
· Rangskik pruime aan onderkant van gebotterde pasteibak.
· Skep deeg oor en bak vir 25 tot 30 minute of tot sosatiestokkie skoon uitkom.
· Smelt heuning en botter saam vyf minute voordat die koek gereed is en roer tot gemeng.
· Verwyder koek uit oond en gooi oor warm heuning-botter-mengsel terwyl koek warm is.
Lees ook: Pruim-en-amandel-tert
Die koekies is heerlik klam en maklik om te maak. Jy kan hulle sonder die…
Hennie en Nicole Bosman van Franschhoek, ’n paartjie wie se daaglikse lewe uit die see,…
Roeline Daneel, bekend vir haar rolle in Fraksie, Binnelanders en Fynskrif en die wenner van die beste aktrise in ’n…
Hoe gedrukte foto’s jou kind se waarde bevestig versorg deur Mariette Snyman. Foto's Pexels “Gedrukte…
JY KAN jou seer keel en koors self dokter én stukke beter voel. Ons wys…
Woorde en foto’s: Clifford Roberts Ek wil glo dat, soos ek, elke nuwe staptog met…
Hierdie webwerf gebruik koekies.