Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients 5 ml (1 t) gerasperde vars gemmer 1 rooi brandrissie, pitte verwyder en fyn gekap 30 ml (2 e) sojasous 60 ml (4 e) olyfolie sap van 3 lemmetjies sout en gemaalde swartpeper 4 dun skywe waatlemoen, geskil groot hand vol roketblare groot hand vol koljanderblare groot hand vol kruisementblare 4 radyse, baie dun gesny 30 ml (2 e) grondboontjies Instructions 1 Slaaisous: Meng die gemmer, brandrissie, sojasous, olyfolie, lemmetjiesap, sout en swartpeper en hou eenkant. 2 Sny die waatlemoenskywe in kwarte en rangskik op ’n bord. Strooi die roket-, koljander- en kruisementblare oor. Strooi die grondboontjies oor. 3 Gooi die slaaisous oor net voor die slaai voorgesit word.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings Dit bevat bio-aktiewe rooibos-antioksidante en alles van die jongste wetenskap om jou vel goed te…
Juanita du Plessis, een van Suid-Afrika se mees geliefde sangeresse, is terug met ’n splinternuwe…
Posduif, die gewilde Afrikaanse musiekgroep, het weer ons land se radiogolwe laat vlam vat met…
Aanhouer wen Natasha Joubert is in 2020 as tweede prinses in die Mej Suid-Afrika- …
Die meeste van ons is mal daaroor om ’n splinternuwe paar wit "sneakers" aan te…
Deur Anys Rossouw Mooiweerdae en onweer-dae kom en gaan in elke mens se lewe. Die…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar