Teken in Ek wil nie meer ingeteken wees nie
Ingredients Genoeg vir 2 x 375 ml-bottels • 15 ml (1 e) olyfolie • 1 ui, fyn gekap • 30 ml (2 e) gekapte knoffel • 15 ml (1 e) gerasperde gemmer • 30 ml (2 e) fyn gerasperde lemoenskil • 60 ml lemoensap • 1 kg pampoen, geskil en in blokke gesny • 5 lourierblare • 250 ml (1 k) appelasyn • 375 ml bruinsuiker • sout Instructions 1 Braai die ui en die knoffel in die verhitte olie in ’n middelslagkastrol tot sag. 2 Voeg die res van die bestanddele by en laat kook. 3 Verlaag die hitte en prut vir 30-40 min. tot die pampoen sag is. 4 Steriliseer 2 bottels met ’n bietjie water in elkeen vir 5 min. in die mikrogolf. 5 Gooi die water uit en skep die warm blatjang in die bottels. 6 Maak toe en laat afkoel. 7 Hou in die yskas.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); } '); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings “Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.
Aanvaar