Deur Vickie de Beer. Foto’s deur lee schwagele www.crphotographic co.za
Ingredients
- 1 middelslag wit patat, geskil
- 1 middelslag oranje patat, geskil
- 1 liter canola- of sonneblomolie
Instructions
1. Verhit die olie in ’n kastrol oor matige hitte tot klein borreltjies begin vorm.
2. Sny die patats in die lengte in dun skyfies van sowat 1 cm breed.
3. Braai die skyfies tot goudbruin en bros. Haal uit die olie en dreineer op kombuispapier. Hou warm.
Sien ook:'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }
Soetpatatbroodrolletjies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }
Beesvleisfrikkadel
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Gepiekelde botterskorsie
Beetblatjang
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }
Onlangse plasings
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.