RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti
RESEP: Armand Aucamp se witvis met vanieljesous van Tahiti
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-1'); }); document.write(''); }Die bekende akteur Armand Aucamp ken van kosmaak en is ’n voorstander van ’n laekoolhidraatdieet. Sy eerste boek, Armand kook kaal, was ’n topverkoper. Sy toeganklike benadering tot kos laat ’n mens nuut oor eet en leef dink. Sy disse word gewoonlik met bekostigbare bestanddele, wat reeds deel van jou koskas is, gemaak. Armand wys dat eenvoudige kos soms die lekkerste en gesondste kan wees.
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-6'); }); document.write(''); }'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-2'); }); document.write(''); }
Armand se jongste kookboek
Lees ook: Forel met spek
Armand se witvis met vanieljesous van Tahiti
4 porsies
'); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-300x250-3'); }); document.write(''); }2 e botter
1 prei, in skywe gesny
1 knoffelhuisie, gekap
1 k room
1 t vanieljegeursel (of 1 vanieljepeul)
½ k hoenderaftreksel
¼ k brandewyn
sout
4 witvisfilette (geelstert, engelvis of stokvis)
2 e olyfolie
sout en peper
2 e olyfolie
1 rooi soetrissie, in dun repies gesny
400 g broccolini
sout en peper na smaak
suurlemoenwiggie
vars pietersielie, gekap
Armand vertel: “My suster, Marcelle, werk al vir jare op luukse seiljagte. Sy het omtrent al elke hoek en draai van die aardbol gesien en het vir ongeveer vier maande op die Frans-Polinesiese eilande Tahiti en Bora Bora gebly. Toe ek idees vir die tweede Armand kook kaal– boek begin versamel, het sy gesê ek kan dit nie sonder ‘n tradisionele witvisgereg van die eilande doen nie, en hier is dit … Witvis met vanieljesous.”
Lees ook: Resep: Marinda Engelbrecht se tjipshoender
“Rugby, braaivleis, sonskyn”, soos die immergroen klingel lui, is mos in Suid-Afrikaners se bloed. En…
Deur Christa Swanepoel “Dit het gevoel of ek per ongeluk my energiekraantjie oop vergeet…
Selfs die mooies, slimmes en sterkes onder ons sukkel soms met ’n swak selfbeeld. Gee…
Ek gebruik dié basiese tamatiesous altyd as pastasous. Dis min of meer dieselfde vir my…
Trope toe met koejawels in die kombuis! rooi rose se kosredakteur, Vickie de Beer, deel…
Kwiksilwer, die vintage Ford Granada in die speelfilm Die Kwiksilwers, is nie sommer enige kar…
Hierdie webwerf gebruik koekies.